יום חמישי, 2 באוגוסט 2018

אווירה משכרת במסעדת לחם יין

בלב ליבה הקסום של שכונת קריית הסביונים בבקעת אונו חוגגת 20 שנה מסעדת לחם יין 

הבעלים של לחם יין הינן שתי נשים מדהימות ומיוחדות אשר עושות מלכת קודש כבר 20 שנה בשמירה על ביסטרו איכותי ומאוד מרשים הן מהפן העיצובי, תחושתי והן מהפן הקולינרי כמובן

כל מה שמגיע ממטבח המסעדה, מורגש בו כי הוא תוכנן, טופל והוכן בשימת לב ובצורה לא פחות ממושקעת מאוד ועד מושלמת. החל בשף, שנסע להשתלם לאחרונה בהכנת גלידות באיטליה, חומרי הגלם הטריים והעשירים, עיצוב המנה והשירות המוקפד והנעים

לרגל יום הולדתה ה- 20 הגעתי למסעדת לחם יין כדי לטעום ולחוש קצת מהטוב הזה עליו מדברים כולם
ואכן עמד לחם יין  בציפיותיי הגבוהות ואפילו הרבה יותר
לצד מנות הדגל האהובות שנשארו בתפריט הוספו מנות מצוינות חדשות ובניהן
בתפריט הערב: בראשונות: סלט קולורבי, עם רוקט, סלנובה, פטה ושקדים . מגוון פסטות חדשות: פטוצ'יני תרד, גבינת גורגונזולה, רוקט, צנוברים ומסקרפונה , ספגטי ארביאטה ,לזניה בולונז (68 ₪)


ובעיקריות: סטייק רוקה, פרוסות סינטה על צלחת לוהטת 






בתפריט הבוקר:
בוקר סלמון, גרבדלקס, סלט עגבניות ונבטים, מיני בייגל , בוקר צ'יה ובוקר אסאי. קערות בריאות :בוקר צ'יה: יוגורט, צ'יה, שקדים, פקאן, תמרים, אגוזי ברזיל, פירות יער, שבבי קוקוס, גוג'י ברי וחמאת בוטנים
בוקר אסאי: יוגורט, אסאי, גרנולה לחם יין,שקדים, זרעי פשתן, שבבי קוקוס, בננה, גוג'י ברי, פירות יער וטחינה גולמית משומשום מלא עם סילאן,  אגז בנדיקט 2 ביצים עלומות, לחמניית בריוש, תרד, סלמון, רוטב הולנדייז ( בשישי בלבד)


ובקינוחים:

פאי לימון טריו - שלישיית מיני קינוחים - גבינה ופירורים, קרם לימון וטירמיסו . לקראת הקיץ החלו ב"לחם יין" לייצר גלידות תוצרת הבית מחומרי גלם משובחים ועל פי מתכון שהשף נשלח במיוחד ללמוד באיטליה. את הגלידה מכינים כל יום. בטעמים: פיסטוק, שוקולד, אגוזים, וניל,  פררו רושה, דובדבני אמרנה וסורבה: תות, קוקוס, מנגו ופסיפלורה. 

כפי שציינתי קודם כחלק מקולינריה ברמה הגבוה ביותר שלחו רונה ודגנית בעלות המסעדה את השף ללמוד כיצד מכינים את הגלידה הטובה והנחשבת ביותר בעולם- הגלידה האיטלקית.... והשנה המסעדה
מפתיעה אותנו עם גלידות חדשות בייצור אישי וטעם חלומי. כעת את הגלידות מכינים במסעדה עצמה, כל יום גלידה טרייה על פי מתכון איטלקי אחר והן מוגשות מתוך עגלה עתיקה ומקסימה שגם היא יובאה במיוחד מבירת הגלידות העולמית.

הטעמים: וניל, שוקולד, פיסטוק, דובדבני אמרנה, פרר רושה, סורבה: תות, קוקוס, מנגו, פסיפלורה.
ומתוכם תוכלו להוסיף למגוון הקינוחים השווים שגם הם מוכנים במקום: טארט טאטן, עוגת שוקולד חמה, פחזניות עם גלידה וניל ורוטב שוקולד חם, מאפה פילו עם בננות, טופי וקרמבל, סלט פירות העונה וגם כקינוח בפני עצמו של מנת גלידה

את הגלידה ניתן לרכוש בחנות "לחם יין" במשקל 1/2 קילו/ 1 קילו ובמנות אישיות כמובן במגוון הטעמים: וניל, שוקולד, פיסטוק, דובדבני אמרנה, פרר רושה, סורבה: תות, קוקוס, מנגו, פסיפלורה

באווירה נוטפת סטייל וקולינריה מדהימה שתינו גם קוקטיילים שעזרו לשפר את האווירה ואת התחושה המושלמת שכבר קיימת גם כך... 

היה זה ערב מדהים של קולינריה במיטבה, שירות מדהים תוך אווירה משכרת מומלץ להזמין מקום מראש- להגיע ופשוט להתמכר לתחושה הטובה ועד הפעם הבאה, בהמון ❤ ממני הילה








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה