אני אוהבת מאוד את חג שבועות, טוב... בעצם נכון יותר לומר שאני אוהבת את כל החגים. את האווירה החגיגית, את הטיולים, המשפחה והחברים שנפגשים, המתנות, הבגדים היפים והאוכל הטעים.
לערב החג הזה, אמא שלי ביקשה שאכין מנה אחת כתוספת ומנת קינוח. זו המומחיות שלי. והפעם בפוסט החלטתי לשתף אתכם במנת התוספת.. סלט פסטה טריקולור עם "שניצל" גבינת עיזים.
פסטה היא בעיני אחת מהתוספות הטעימות והבריאות יותר שיש לנו במאגר התוספות. היא מיוצרת מחיטה שגדלה באדמת דורום ועל כן היא מתעכלת לאט יותר והאינדקס הגליקמי שלה לא גבוה. (הרטבים הם אלו ש"מעשירים" קלורית את המנה בדרך כלל) פסטת טריקולור בפרט היא עוד יותר בריאה ובעלת ערך מוסף משום שהיא משלבת 3 צבעים- פסטה צהובה בצבעה הטבעי, פסטה ירוקה המשלבת אבקת תרד אורגנית ופסטה כתומה עם אבקת עגבניות אורגנית. ללא צבע מאכל או חומרים משמרים.
מצרפת לכם את המתכון המקורי והמעולה למנה הזו. אני מאחלת לכם אהובים, חג שמח עם המון בריאות ושמחה. חג מלא אושר וברכה לכם ולמשחה שלכם. ממני באהבה, ❤ הילה
סלט פסטה טריקולור עם שניצל גבינת עיזים
מצרכים:
חבילת פסטה טריקולור אורגנית של תבואות, מוכנה על פי ההוראות, שטופה ומסוננת
שניצלים מגבינת עיזים
רוטב ויניגרט דבש
לקישוט: עגבניות שרי חצויות ועלי רוקט
רוטב ויניגרט דבש
מצרכים:
1/2 – 3/4 כוס שמן זית
3- 4 כפות חומץ
1/2 כפית חרדל חלק
1-2 שן שום כתושה
1-2 כפיות דבש (או סוכר חום)
1/4 - 1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל לבן או שחור
אופן ההכנה:
לשים את כל המצרכים בצנצנת קטנה ולנער היטב, עד שהרוטב מתאחד.
שניצל גבינת עיזים
מצרכים
1 - 2 גלילים של גבינת עיזים, פרוסים לעובי של 1 ס"מ (רצוי לנגב כל פרוסה בנייר סופג)
פירורי לחם
קמח
2 ביצים טרופות בקערית, מתובלות במעט מלח ופלפל
אופן ההכנה:
לטבול כל פרוסה בקמח, ואז בביצים ולבסוף בפירורי הלחם. לטגן עד להזהבה.
הרכבה המנה:
לתבל את הפסטה ברוטב הוויניגרט. לשים בקערות סלט אישיות ולקשט בעלי רוקט ועגבניות שרי. להניח בכל קערית שניצל גבינת עיזים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה