יום ראשון, 30 ביוני 2019

שמן גרעיני דלעת בכבישה קרה- בריא יותר!

ישנן שתי דרכים בהם מפיקים שמן למאכל. כבישה קרה- תהליך הפקת השמן בחימומו של לא יותר מטמפ' של 120 מעלות וזיכוך- תהליך שעוברים רוב השמנים המוכרים לנו בסופרים- הפקת השמן ע"י חימומו לעד 700 מעלות. תהליך של זיכוך גורם לשמן לאבד את המרכיבים הבריאים שבו והוא הופך למתקבל בגופינו כשומן רווי בעוד ששמנים בכבישה קרה לא מאבדים את רוב הרכיבים הבריאים בהם ועל כן בריאים לנו יותר ואף יכולים להעלות את רמת הכולסטרול הטוב . 

שמן גרעיני דלעת של GREENY הוא שמן בעל רכיבים בריאים כמו אבץ, מגנזיום, ברזל, נוגדי חימצון ועוד.. עדיף להשתמש בו במצבו הטבעי (והוא טעים..) ללא חימום (לא לבישול ולא אפיה) על סלטים, גבינות, מטבלים ועוד.

ברוב רשתות המזון הוא מוצע למכירה עד סוף אוגוסט 1+1 !! לפרטים נוספים: www.greenyisrael.com
ועד הפעם הבאה אהובים. רק בריאות, ממני הילה 




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה