גם חולי צליאק וצרכנים של מזון ללא גלוטן יכולים
להנות עכשיו מלאפה טעימה, אוטנטית שאפשר למלא בהמון ממרחים טובים, בריאים
ומגוונים.
הלאפה נטולת גלוטן, לקטוז, קזאין, שומן טרנס
וחומרים משמרים. כדי לשמר את תכונות הטריות, הלאפה מוקפאת בהקפאה עמוקה מיד בתום
אפייתה. מאוחר יותר היא מועברת להקפאה רגילה, וכך היא גם משווקת. לפני השימוש נותר
רק להפשירה במשך כמה דקות בטמפרטורת החדר, וליהנות מלאפה טרייה שאפשר למלא בכל
טוב: סלטים; נתחי עוף צלויים עם רצועות חסה; חומוס-טחינה עם פטרוזיליה; לאבנה עם
זעתר ושמן זית; חביתה עם גבינה בולגרית; ירקות צלויים או טריים עם שמן זית ומלח
גס; גבינת שמנת ורצועות סלמון מעושן; אבוקדו עם בצל סגול וירוק; ממרח שוקולד ועוד.
הלאפה מצטרפת למגוון מוצרי הלחמים והמאפים
שפיתחה החברה ובהם מבחר לחמים (לבן, חלה, כפרי ועוד), לחמניות שונות, פיתות,
בסיס לפיצה, באגט צרפתי, בייגל אמריקני, פיצה מרגריטה, עוגות, מאפי עלים ועוד.
אני מאוד אוהבת למלא את הלאפה לילדים שלי
כשיוצאים לפיקניק עם גוואקמולי- כולם מתים על הממרח הטעים והבריא הזה שעשוי
מאבוקדו . המתכון הנצח שלי הוא:
אבוקדו מרוסק עם מזלג, עגבניה, מלח ופלפל,
לימון, ובצל (רק אם אוהבים) מכינים ממרח מהמרכיבים וזהו ללאפה. טעים , בריא, קליל
ומשביע. אפשר כמובן ממרחים נוספים, טחינה בהכנה ביתית עם ירקות יוצאת טעימה מאוד,
ממרח פלפלים או כל מה שתאם אוהבים.
המוצר כשר פרווה בהשגחת הרבנות יבנה ובד"צ
חתם סופר בני ברק.
המחיר: 16.90 ש"ח לאריזה במשקל 240
גרם. בכל אריזה 3 לאפות.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הטבע. ועד הפעם
הבאה, ממני הילה ❤
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה