יום שני, 4 בנובמבר 2019

רעיונות לכריכים הורסיםםם- לכבוד יום הסנדוויץ' הבינלאומי

הידעתם שהשבוע חל יום הסנדויץ הבנלאומי? האמת?
לא היה לי מושג, כמו גם על יום הפסטה שהיה לא מזמן,
מלבד יום האהבה והמשפחה אני לא מאורה כל כך בימים בינלאומיים אבל כשקראתי על נושא יום הסנדויץ
חשבתי שזו הזדמנות טובה- אולי אנו מזלזלים בכריך היומי מעט, אבל בנינו
אנחנו מתעסקים איתו כמה פעמים ביום- כל יום!
חלק משגרת הבוקר שלי היא קימה, התארגנות ו.... הכנת לא פחות משבעה כריכים!!!
כן, כן אנחנו רק 4 נפשות במשפחה אבל שלושת הבנים (הבעל ושני הבנים)
לוקחים עימם שני כריכים כי הימים שלהם מאוד ארוכים- ואני לוקחת כריך אחד לעבודה כך
שהגענו לסכום לא מבוטל של שבעה כריכים ביום.
וכן, אני ממש מנסה להיות מקורית ולא לתת לכולם גבינה לבנה כל יום ולכן הנושא מאוד מדבר אלי .
כמה פעמים כבר פרסמתי פה בבלוג שיטות לשיתוף פעולה עם הילדים לגבי תכולת הכריך היומי וגם רעיונות לגיוון.. והינה צץ לו יום הסנדוויץ ויש שוב סיבה טובה לחלוק טיפים וגיוונים לכריכים.
נתחיל בלחם, כמובן שחשוב שיהיה מלא ובריא יותר על מנת ליצור לנו תחושת שובע לאורך זמן.
לחם פשתן של "ביכורים מזון ומאפה" הוא לחם שהתנסיתי בו ומאוד אהבתי,
אפשר לאכול אותו כמו שהוא או להכין טוסט.
הוא דל בפחמימות עשיר בחלבון וסיבים ואף באומגה 3 שחשובה לשימור על הריכוז במהלך היום.
והינה גם כמה טיפים למה לשים בתוך הסנדוויץ... מוכנים הינה זה בא 



סנדוויץ' עם נתחים עסיסיים של חזה עוף, מיונז, פסטו, עגבניה וחסה
למרוח פרוסה במיונז ופסטו. להניח מעל - נתחי חזה עוף, פרוסות עגבנייה וחסה.
למרוח מיונז על הפרוסה השנייה ולהניח מעל. לחצות לחצי.


סנדוויץ' עם גבינה צפתית, טפנד, עגבניות שרי, צנוניות, נבטי חמנייה, מלפפון וחסה
למרוח פרוסה בטפנד ולהניח מעל - חסה, גבינה צפתית, עגבניות שרי פרוסות, נבטי חמנייה
ופרוסות של צנונית ומלפפון. להניח מעל פרוסה נוספת.


סנדוויץ' עם סלמון מעושן, גבינת שמנת, עירית, חסה ובצל סגול
למרוח גבינת שמנת על פרוסה. להניח מעליה - חסה, פרוסות של עגבניות שרי, סלמון מעושן,
רצועות עירית ופרוסות בצל סגול. למרוח מעט גבינת שמנת גם על הפרוסה השנייה ולהניח מעל.


להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, או דרך אתר החברה ולקבל משלוח הביתה: https://www.bikurim.co.il/

ועד הפעם הבאה אהובים, יום הסנדוויץ' שמח לכולכם! אוהבת, הילה ❤







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה