יום שני, 3 בפברואר 2020

דלעת ערמונים ממולאת בטבולה אבוקדו

אני כל כך אוהבת למצוא מתכונים חדשים, טעימים, יפים, בריאים ומשביעים.. כן, כן לא קל למצוא שילוב כזה מנצח אבל לפעמים כשזה קורה זה אושר גדול, ויותר מזה- שווה שיתוף ב- ❤.

והפעם מתכון לכבוד יום האהבה- ולמה לכבודו כי המתכון מגיע בזוג, כמה סימבולי ליום האהבה. כמובן שניתן להכפיל כמויות אבל ה"גימיק" הזוגי מאוד נחמד בעיני. 
דלעת ערמונים במילוי טבולה אבוקדו

מצרכים:
1 דלעת ערמונים
1 אבוקדו בשל מסוג אבוקדו גרנות
צרור עלי פטרוזיליה
צרור עלי נענע
1 מלפפון
1 עגבניה
רבע כוס חמוציות
חצי לימון סחוט למיץ
כף שמן זית
קורט מלח
הכנה: 
להכנת סלט הטבולה: קוצצים דק צרור עלי פטרוזיליה, נענע, עגבניה ומלפפון. קוצצים את האבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים יחד עם החמוציות, מטבלים בלימון, שמן זית ומלח.
חוצים לרוחב דלעת ערמונים לשניים - מרוקנים מגרעינים- מורחים מעט שמן זית ומכניסים לשש דקות במיקרוגל. מצננים- ממליאם בסלט ומגישים!!! טעים ממש. 


ועד הפעם הבאה אהובים- מאחלת לכם יום אהבה ושמח וחודש מושלם מלא בבריאות והפתעות טובות
ממני ❤ הילה




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה